Човек на президента попиля шефката на спецпрокуратурата

Можете да споделите с приятели от тук:

Валентина Маджарова, административен ръководител на Специализираната прокуратура:” … административният секретар на президентството (главен секретар съм на президента) Димитър Стоянов лично е поканил прокурорите в сградата на 9 юли …”. С хляб и сол съм ги поканил.

След това поканих себе си за снемане на показания в Специализираната прокуратура пак 9 юли. Не мога да поканя главния прокурор на работна среща с президента, но мога да поканя Специализираната прокуратура барабар с Бюрото за защита на Гешев (кого ли и от кого пазеше е отделен въпрос) и представители на МВР.

Нека админанистративният ръководител на Специализираната прокуратура представи на СМИ документ с който съм ги поканил защото аз мога да докажа как тази прокуратура се е „самопоканила“ в Администрацията на президента.

Кой е подал исканията за обиск и изземвания? Кой съд е издал определение? Кой издаде заповед за арест на секретар и съветник? Защо бяха отнети допуски за работа с класифицирана информация? И всичко това се оказа незаконно според българския съд!
Парлама за изместване на фокуса от главното действащо лице!

Главният секретар на президента Димитър Стоянов, Фейсбук

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате: