Тези консултации при президента показаха в целия им блясък един вагон недоразумения

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Имаме голям проблем. В политиката у нас е пълно със СЛУЧАЙНИЦИ – повечето са и с личностови разстройства и имат базисен проблем – липса на домашно възпитание.

Днешните консултации при Президента показаха в целия им „блясък“ един вагон недоразумения, които ще бъдат срамно петно в историята ни, защото са в най-висшия държавен орган – Народното събрание.

Мен ме беше срам да гледам и слушам подобно долнопробно театро, което не се разгърна в пълното си великолепие единствено и само поради изключителното хладнокръвие и възпитание на г-н Радев! С простотията начините за справяне са два – или слизаш на нивото на примата срещу себе си, или го отсрелваш с няколко точни и ясни думи в спокоен тон.

Браво на г-н Радев, че избра втория начин. Не съм се и съмнявала в него, имайки предвид ЛИЧНАТА му професионална история, проследима ден по ден и същността за работата му като пилот изтребител /това, което съм само съм чела, разбира се/. Днес беше денят на българският политически ПОЗОР.

Институцията Парламент беше овъргаляна в калта, намачкана като вестник за тоалетни нужди и хвърлена в кошчето. И ми е гадно, и съм бясна.

Ей, вие така наречени народни представители, знаете ли каква я свършихте днес, а? Репчихте се на 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ, НА СУВЕРЕНА! Изплюхте се в лицата ни, употребихте ни като кола на НСО за ходене на пазар. Това няма да ви го простим, защото храчките по достойнството не се прощават! Марш откъдето сте дошли и забравете словосъчетанието народен представител. Вие не можете да ме представлявате, срам ме е от вас 🙁 🙁 🙁

Цветеслава Гълъбова

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook