Стюардеса умря в адски мъки след изнасилване от 11 души

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Филипинската стюардеса Кристин Дацеро е умряла по ужасяващ начин. Тялото ѝ е било открито в хотелска стая, в който имало още 11 мъже. Всички те били обвинени в изнасилването и убийството ѝ.

Според разследващите Кристин трябвало да празнува Нова година с трима от мъжете, когато се присъединили още осем, които тя не познавала. Не е ясно как се е стигнало до жестокото изнасилване, съобщава Блиц.

По време на аутопсията на стюардесата били открити следи от разкъсвания и сперма. По цялото си тяло имала синини и белези, получени, докато се отбранявала.

Кристин била много популярна в социалните мрежи, в Инстаграм имала над 82 хиляди фена, които се възхищавали на снимките ѝ от пътуванията поп целия свят. Сега всички те са съкрушени от новината за смъртта ѝ.

“Лети високо, молим се за теб”, пишат те. “Винаги ще си спомням с любов времето, когато работихме заедно. Дано ти и семейството ти дочакате справедливост”, коментира колежка на момичето.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook