Слави Трифонов нанесе мълниеносен удар по Борисов на 20-ти юли

Можете да споделите с приятели от тук:

От толкова години съм в публичното пространство и влизах в домовете на голяма част от вас. През всичките тези години с колегите ми реализирахме редица каузи и проведохме много битки.

„Не правихме само телевизионни предавания, смешки и песни, а реализирахме много каузи“, добави той.

„Изумява ме това, че все още има хора, които продължават да не разбират какво правим аз и колегите ми. Ние винаги сме правили едно и също – това, което ни повелява моралът, законът и професионализмът“, заяви Трифонов.

„Преди 6 години иницирахме подписка за провеждането на референдум за смяна на политическата система“, каза той.

Според него едно от основните правила на гражданите е това да организират допитвания до народа. „Ние затова иницирахме референдум. Това беше един от най-хубавите дни в българската демокрация“, добави Трифонов.

„Волята на суверена за смяна на политическата система бе повече от категорична. Тогава обаче срещу него се изправи цялата политическа класа – нагла и самозабравила се“, заяви лидерът на ИТН.

„Захвърлянето на решенията от референдума на бунището от политическата класа, не можах да приема за край“, заяви той.

Единственият начин да променим нещата е отвътре. Затова реализирахме политическия проект „Има такъв народ“. Той вече се яви на два парламентарни вота. Подкрепата, която получихме е изумителна и искам да благодаря на всички, които гласуваха за нас“, каза той.

„Още на предните избори видяхме колко висока е оценката ви. Гледахме резултатите съзнаваме, че очакванията ви към нас, се са само да реализираме решенията от референдума“, каза той.

По думите му начело на страната трябва да застанат експерти.

„В последните години думата коалиция се превърна в гнусна дума и то с пълно основание. Гледахме подкрепи със златни пръсти и исторически компромиси“, заяви Трифонов.

„Ние няма да правим коалиция с БСП, ДПС и ГЕРБ. ИТН може да се коалира с друга партия от протестните за съставяне на правителство, но пак нямаме мнозинство. Затова ние няма да се коалираме, а ще се опитаме да направим самостоятелно правителство“, заяви Трифонов.
Ще вземем мандата за съставяне на правителство и ще предложим нов състав и структура на правителство. То ще има конкретни приоритети“, каза той.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате: