Русия никога няма да е същата! Преврат и полкушение срещу Путин от най-доверените хора

Можете да споделите с приятели от тук:

Руският президент Владимир Путин може да бъде убит от собствените си военни при държавен преврат. Това смята Робърт Тронтън, експерт по изследване на конфликтни ситуации от Кралския колеж в Лондон, съобщава The Sun.

Специалистът казва за това, че генералите на Российската Федерация са започнали да се опасяват, че Владимир Путин е променил отношението си към Украйна и занапред ще действа много по-меко, отколкото в началото.

Първата причина за това мнение беше, че руските войски бяха изтеглени от Киев и в резултат на това всички сили бяха прехвърлени в Донбас.

Главното разузнавателно управление заедно с Федералната служба за сигурност могат лесно да елиминират главата на страната. Такива мерки ще бъдат предприети, ако генералите забележат, че на територията на Луганска и Донецка област въоръжените сили на РФ са започнали да губят позициите си.

Владимир Путин може да бъде поставен пред сериозен избор. Той ще трябва доброволно да се пенсионира или да умре. Британският специалист подчерта, че няма да е трудно да се убедят хората на Русия, че президентът е загинал случайно. Струва си да се отбележи, че подобни машинации бяха многократно извършвани с комунистически лидери.

Тронтън смята, че Путин е много силно повлиян от генералите си. И колкото повече загуби понася Руската федерация, толкова по-силен е натискът върху главата на страната.

Към днешна дата повече от 30 000 руски войници са убити, а огромно количество военна техника и главният кораб на Черноморския флот са унищожени. От началото на пълномащабната инвазия не беше постигната нито една цел, поставена от президента на Русия.

„Армията не може да продължава да губи толкова много хора за дълго време. Освен това не само живата сила, но и оръжията постепенно свършват. Войниците вече започват да падат духом и не се доверяват на ръководството. Те все повече се чудят защо е необходимо всичко това “, казва Тронтън.

Още днес обикновените войници и младши офицери започнаха да се интересуват от подобни въпроси към висшето си ръководство.

Ако в Русия се случи преврат, веднага най-добрите военни ще бъдат пренасочени от фронтовата линия към Москва. Фактът, че войските започнаха да се движат, веднага ще бъде записан от спътници. Това ще бъде сигналът, че много скоро Путин ще свърши.

В същото време Тронтън се страхува, че след преврата на власт ще дойде по-жесток човек, който е много добре запознат с военното изкуство. Съществува риск новият руски президент все пак да използва ядрени оръжия, за да принуди Украйна да се предаде.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате: