Потвърдено! Дивотията Биг Брадър отпада

Можете да споделите с приятели от тук:

Предаването „Биг Брадър“, както и неговата ВИП версия, която събира под един покрив всички най-лоши човешки пороци като интригантството, моралния упадък, завистта и пошлотията, ще отсъства от програмата на NOVA поне още един телевизионен сезон.

От седмица в медийното пространство се разпространяват различни спекулации за нов сезон на формата, който потъна в забвение през 2018 г. след поредица от рейтингови провали.

Фантазията на някои редактори се развихри дотам, че дори бяха назовани потенциални участници като дъщерята на Гала – Мари, Диляна Маринова-Джуджи, певицата Ариа, победителят от „Като две капки вода“ Рафи Бохосян, съобщава lifeonline.bg.

Дори Анита Мейзер бе спрягана като потенциален съквартирант. Тя обаче отрекла да е получавала предложение да заеме място в спалнята на звездите.

„Как да има „ВИП Брадър“, като има „Игри на волята“, но все пак питайте Нова телевизия“, обяснява дългогодишният продуцент на риалити шоуто Нико Тупарев.

От телевизията държател на лиценза на формата също потвърдиха, че вече се снима екшън състезанието и не предвиждат нова схема.

„Официално сме съобщили какво ще излъчваме наесен като развлекателно шоу и промени в програмата ни за сега няма“, разясниха от канала, цитирани от HotArena.bg.

Остава вероятността лампите в Къщата да светнат през пролетта на 2022 г., за когато bTV подготвя завръщането на „Сървайвър“, а от NOVA трябва да отговорят на конкурентите с достатъчно примамливо предаване.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате: