Пенсионер монтира камера на количка в Кауфланд, за да снима най-милото на млади дами

Можете да споделите с приятели от тук:

65-годишен бургазлия е осъден набързо по Указа за борба с дребното хулиганство от РС-Бургас.

Изобретателен воайор на достопочтена възраст монтира камера на пазарска количка, с която снима под полите на млади дами, пазаруващи в хипермаркет „Кауфланд“ в ж.к.“Славейков“. За тозиаморален случай става ясно от днешното решение на Районния съд в Бургас, с което осъждат 65-годишния П.А.В. на глоба от 100 лева по Указа за борба с дребното хулиганство (УДБХ).

На 3 февруари, около 18:20 часа, перверзникът тръгнал уж да пазарува в хипермаркета. Впечатление на охраната направили странните му действия – буквално се залепял зад млади жени, навлизайки в личното им пространство.

Бдителните гардове започнали да го наблюдават внимателно, защото виждали, че той взема нехарактерни за него стоки – детски пюрета, дамски превръзки, скъпа козметика, а след това ги връща и продължава с на пръв поглед некоординираните действия в магазина. Накрая си купил няколко млека, хляб и баница и опитал да напусне хипермаркета.

На излизане е спрян от двама охранители, които са били изумени от последвалото откритие. Имал малка камера, свързана с мобилния му телефон, а в устройството записан видеоклип с продължителност около 25 минути. Кадрите били с непознати жени, снимани в интимните им области.

Спипаният в срамната ситуация възрастен мъж направил пълни самопризнания и съдействал на органите на реда по време на проверката, научи Флагман.бг. Впрочем наш репортер бе на място при задържането му и видя, че човекът е много притеснен, изглеждаше сякаш е ограбен и отговаряше чинно на задаваните от полицаите въпроси.

Според Районния съд в Бургас той е нарушил обществения ред и спокойствие, демонстрирал е незачитане на моралните закони и норми в обществото. Предвид факта, че е досието му е безупречно – пенсионер, на 65 години, вдовец, с висше образование, му е наложена минимална глоба от 100 лева.

Дежурният редактор на Флагман.бг, който получи в сряда вечерта сигнала за полицейската проверка в „Кауфланд” видя още, че задържаният предостави на полицаите телефона си, а след това влезе с униформените и охранителите на хипермаркета, за да изгледат заедно записите от видеокамерите на магазина. Споделил вътре, че смятал да гледа порнофилмчето си в самотните зимни нощи.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате: