На улица Стремление отекна страшен грохот, няма шанс за оцеляване след такъв удар

Можете да споделите с приятели от тук:

На 22 ноември в 21:02 часа е постъпил сигнал за ПТП в квартал „Долапите“ по ул. Стремление в Русе, съобщиха от МВР.

На място е установено, че е катастрофирал лек автомобил, управляван от 18-годишен неправоспособен водач, който вероятно при движение на мокра пътна настилка и лява крива, е загубил контрол над управляваното МПС.

Колата е напуснала платното за движение вдясно, преминавайки през бордюр и се е блъснала в стоманобетонен стълб от електропреносната мрежа.

В резултат на инцидента превозното средство се е разкъсало на две части, а на място е установен загинал водачът му. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията и съдебен лекар.

Не изпускай тези оферти:

Причините за катастрофата се изясняват, образувано е досъдебно производство.

Още от региона:

Временно беше затворено движението по пътя Русе-Разград, до разклона за село Балкански. Причината е катастрофа между бус и тежкотоварен автомобил, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Илияна Георгиева.

Тя обясни, че шофьорът на буса, движещ се в посока Разград, се е блъснал в задната част на тежкотоварния автомобил, чийто водач намалил рязко скоростта заради идващ насреща камион.

18-годишен загина, след като се заби в стълб: Колата му се разцепила на две

Бусът е бил управляван от 45-годишен мъж от дуловското село Черник. Той не е пострадал, но един от пътниците е затиснат. Пострадалият при катастрофата е в болница с временна опасност за живота.

Имаше обходни маршрути за движение. 

Временно е затворен и пътят от Разград към Гецово. В този участък ремарке се откачило от камион и застанало напряко на шосето.

Не изпускай тези невероятно изгодни оферти:

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате: