Мутафчийски: Не мога да гледам как се убива нацията. Ще се кандидатирам за президент

Можете да споделите с приятели от тук:

Не мога да гледам как се убива нацията.

Ще се кандидатирам за президент.

Началникът на ВМА и главен лекар на Въоръжените сили на България генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS честити Деня на храбростта и празник на Българската армия. Той благодари на всички свои колеги от ВМА, които и в момента се борят на няколко фронта – храбро и достойно:

Днес се прекланяме пред всички доблестни воини, пожертвали живота си за свободата и независимостта на България. И отдаваме заслужена признателност към всички военнослужещи, които днес са част от редиците на Българската армия!

Използвам случая да благодаря на всички колеги от ВМА, които и в момента се борят на няколко фронта – храбро и достойно!

Традиционно отлична оценка получават българските военномедицинските екипи, изпълняващи съюзническите ни задължения на мисии зад граница.

Благодаря на колегите, които повече от година не скланят глава пред невидимия враг – COVID-19, както и на екипите, които се грижат за нашите пациенти в т.нар. „чисти клиники”.

Заслужени поздравления и за нашите курсанти – бъдещите военни лекари, които в пандемичните условията доказаха своите качества на достойни медицински офицери.

Бъдете здрави и единни! Изключително съм горд, че имам възможността да работя с вас!

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате: