Миролюба Бенатова с шок версия: Бащата на Сашко е нотариус, а никой не

Можете да споделите с приятели от тук:

Защо нито един репортер не показа съседите на семейството, пита опитната телевизионерка.

Известната журналистка Миролюба Бенатова излезе със своя версия за изчезването на 12-годишния Сашко, която буди доста притеснителни въпроси.

Според опитната телевизионерка ченгетата умишлено не насочват разследването към района на Брезник, където работи бащата на детето, за да му осигурят чадър.

Ето размислите на Бенатова:

Не изпускай тези оферти:

Не мога да повярвам, че не се намери репортер, който цяла седмица да не каже, че бащата на изчезналия Александър е нотариус от Брезник, както току що разбрах от криминалиста Иван Савов по бнт.

Нито един репортер не каза, че там полицията не търси и не разследва.
Защо.
Миролюба Бенатова: Нито един репортер не каза, че там полицията не търси и не разследва. Защо.

Нито един репортер не отиде там, където бащата живее – Брезник. Не показа съседи и хора, които познават бита на семейството.

Никой не показа къде е живял Александър.

И в нито един репортаж не се каза, че нито едно от твърденията на бащата за деня на изчезването не се потвърждава.

Нито един репортаж не показа учителите на момчето, за които се твърди, че са казали, че е неестествено Александър да отсъства два поредни дни.

Източник: ЛУПА

Доброволци, които участват в издирването на 12 г. Сашко от Перник, са поели по нова следа. Това става ясно от нов пост във фейсбук групата „Да намерим Сашко“.

От там става ясно, че хората са се организирали и вече са се отправили към Благоевград. В отчаянието си те са решили да проверят пророчеството на ясновидка, която вчера е дала интервю.

Според нея детето е взето от висок мъж държано в жълта къща в Перник (мъжът е близък на семейството), после Сашко е преместен на друго място, а след това на трето, което е в безлюдно (много малко хора) в Благоевград и наблизо имало река.

Детето било вързано и устата му запушена, за да не вика. Човекът, който го е взел, е изплашен какво ще му се случи като се разбере какво е направил.

Припомняме, че момчето 11 ноември към 16 часа и от тогава няма и следа от него. Стотици доброволци, екипи на полицията и жандармерията, специализирана техника и следови кучета не спират да издирват от тогава денонощно детето. До момента усилията им обаче са напразни.

Не изпускай тези невероятно изгодни оферти:

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате: