Месечен хороскоп от Анджела Пърл за август-Везните увеличават доходите си, Овенът ще реализира мечтите си

Можете да споделите с приятели от тук:

Овен

През август Овенът ще може да реализира мечтите си, да се запознае с нови хора и да  подобри личния си живот. Меркурий ще даде оптимизъм, който се разгръща с прави движения на 2-ри. От този момент нататък Овенът ще може да поема предварително отложени дела без страх. До 22 август Венера ще има положителен ефект върху Овена. Обещава се и успех в бизнеса. Влиянието на планетите ще помогне на Овена да достигне нови върхове в сферата на бизнеса. Пълнолунието ще повлияе по най-добрия начин на живота на Овена и те ще могат да постигнат целта си.

Телец

Телец ще има напредък по въпросите, свързани с недвижимите имоти, финансите и документите. Началото на месеца, според астролога, ще бъде успешно за активна работа и пътувания. От 11-ти Телецът ще може да подобри финансовото си състояние , да промени имиджа си и да реализира смели идеи.

 

Телецът ще може да постига нови успехи в сферата на бизнеса. Август ще бъде чудесно време за начало, което означава, че няма да има време за мързел и скука.

Близнаци

Близнаците ще могат да получават полезна информация за разработка. Можем спокойно да продължим работата, която е била спряна по-рано. Близнаците ще намерят начин да се справят с всякакви трудности . Пълнолунието ще внесе яснота в живота на Близнаци. От този ден нататък късметът ще бъде на тяхна страна, което означава, че можете спокойно да започнете нещо ново.

Рак

Новолунието ще се случи в дома на парите, което означава, че Раците ще могат да решават финансови проблеми и да  привличат изобилие от пари към живота . Астрологът препоръчва да избегнете ненужни разходи, така че е важно Раците да устоят на изкушението да правят импулсивни покупки. От 11-и, влиянието на планетите ще позволи на Раците да се подготвят за стартирането на личен бизнес. След Пълнолунието, Раците ще могат да правят големи покупки, както и да получават финансова подкрепа отвън.

Лъв

Август ще донесе положителни неща на Лъвовете. От първия ден Лъв ще може активно да се захване за работа, а Меркурий ще им осигури късмет. От този момент нататък можете спокойно да продължите планираните дела, както и да решавате бизнес въпроси. Последният месец на лятото е времето за начало, защото планетите ще имат положителен ефект върху Лъв. На 11-ти, подкрепата на планетите ще помогне да хванете късмета за опашката , а след Пълнолунието Лъвовете ще могат да постигнат първите си успехи.

Дева

Астрологът препоръчва на Дева да започне работа от 3 август, когато планетите могат да осигурят максимална подкрепа. Новолунието на първия ден от месеца ще даде на Девата сили да се отърве от неприятностите и да направи важни неща. Девите ще могат отново да влизат във важни сделки, да придобиват оборудване и да придобиват полезни бизнес контакти. Юпитер ще помогне на Дева да се справи с проблемите с недвижимите имоти. След 15-и Девите ще могат да получават информация, която ще изясни служебните въпроси. Като цяло месецът ще бъде успешен за пробив в бизнес средата, както и за приключване на отложени по-рано дела.

Везни

Благодарение на влиянието на Меркурий, Везните ще могат да се справят с въпроси, свързани с кариерата. Везните ще могат да увеличат доходите си , да създадат полезни контакти. Анджела Пърл съветва да не планирате каквото и да било за 11 август.  Пълнолунието ще отвори пътя към щастието за Везните. През август си струва да мобилизираме сили, за да успеем за всичко, което е планирано, и да не се страхуваме от отговорност.

Скорпион

За Скорпионите астрологът препоръчва да се наслаждават на последния летен месец, но не и да забравят за належащите въпроси. Планетарната подкрепа ще ви помогне да имате добър август. Новолунието ще  помогне на Скорпионите да се реализират в сферата на бизнеса. Ще бъде възможно да се възобновят дела, които са били спрени по-рано.  Скорпионите ще имат материален късмет. Ще бъде подходящо време за подобряване на дома, вземане на отговорни решения и получаване на важна информация. Този месец Скорпионите ще могат да разрешат всякакви трудности, ако поемат отговорност за задълженията си и не бързат с нещата.

Стрелец

Август ще бъде по-прост и лесен от предходния месец. Стрелецът ще може активно да се занимава с бизнес, свързан с финанси. Очаква ви късмет в областта на комуникацията, регистрация на необходимите документи. Астрологът отбелязва, че месецът ще започне активно, така че няма нужда да губите време. Стрелец,  обещава късмет и късмет във всички начинания. След Пълнолунието Стрелецът ще може да осъществява полезни контакти, да завършва важни въпроси и да  установява личен живот .

Козирог

Козирозите ще почувстват напълно подкрепата на планетите и ще могат да започнат месеца активно. Успехът в областта на финансите е възможен от 1 август. Козирозите ще могат да осъществяват полезни контакти, да съставят необходимите документи и лесно да преодоляват всякакви трудности. Енергията на Юпитер ще ви позволи да разширите кръгозора си, да получите образование и да приложите придобитите умения. Пълнолунието на 15-ти ще внесе яснота в делата и Козирозите ще разберат точно какви действия ще ги доведат до безусловен успех.

Водолей

Считано от 3 август, можете спокойно да поемете неща, които не могат да бъдат завършени по-рано. Водолей ще получи подкрепа и от Юпитер. Енергията на планетата обещава късмет на активни и смели хора, които не се страхуват да променят живота си. След Пълнолунието, Водолеите ще могат да получат първите резултати от труда си, да определят посоката и да започнат да работят за собственото си благополучие.

Риби

Основната тема за Рибите ще бъде бизнесът и здравето. През този период Рибите ще могат да подобрят финансовото си състояние, както и да се грижат за външния си вид, да попълват запасите си от сила и да се подлагат на лечение, ако е необходимо. Влиянието на Меркурий ще ви позволи да развиете дейност, включително стартиране на собствен бизнес, след 2-ри. След 15 август Рибите ще могат да установят лични отношения, както и да тръгнат на пътешествие. Възможно е Рибите да решат да сменят местоживеенето си и да се преместят.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате: