42-годишният Артуш е мъжът, който тази сутрин издъхна в центъра на Бургас

Можете да споделите с приятели от тук:

42-годишният Артуш е мъжът, който тази сутрин издъхна в центъра на Бургас.

Той е работил като пицар в павилиона,който се намира до градинката пред Общината. Днес е бил първият му работен ден след отпуск. Колегите му са в шок и още не могат да повярват какво се е случило. Ще го запомнят с благия му нрав и невероятното чувство за хумор. Артуш е женен,има три деца.Само преди два дни е починал и неговият баща.

По рано днес,от пресцентъра на полицията оповестиха и подробности за нелепата смърт. Публикуваме текста без редакторска намеса:

„Около 08.40 ч. днес е получен сигнал за спречкване в района на търговски обект за продажба на пици и дюнери, в близост до Общината, възникнал между 42 годишния продавач / арменски гражданин, постоянно пребиваващ в Бургас/ и 28 годишен бургазлия, по повод безпричинното гонене на котки, разхождащи се в близост.

Арменецът излязъл от павилиона за да попречи на бургазлията в действията му, като последния заедно с двама свои приятели побягнал в посока Часовника, а гонещия ги 42 годишен мъж се свлякъл безжизнен в градинката пред община Бургас.

Вследствие на своевременно извършената аутопсия е констатирано, че не се касае за убийство и че смъртта е настъпила от масивен инфаркт.

Разпитани са свидетели на инцидента, иззети са видеозаписи от камери, разположени в близост до местопроизшествието. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава от служители на първо РУ Бургас„, допълват още от полицията.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате: