Учете уроците по новите учебници с вашето дете- почувствайте се идиот!

Можете да споделите с приятели от тук:

Вие имате висше образование? Може би две? Седнете да учите уроците по новите учебници с вашето дете… Почувствайте се идиот!!! „Морската вода е солена, защото в нея е разтворено голямо количество готварска сол. Във водата се разтварят редица твърди вещества, течности и газове”, това пише в учебника.

„Човекът и природата” за 3-ти клас „Растенията сами произвеждат храната си. Те се наричат производители. Животните ядат готова храна – растения и други животни. Затова те се наричат потребители” – „Човекът и природата“, 3 клас, изд. „Булсвет“ „Връх Шипка се намира на върха на планината.

Опълченците са ситуирани на него“ – Учебник по литература за 7 клас, изд. „Анубис“ „Левски е заловен от турската полиция” – „Човекът и обществото“, 3 клас „Мандатът на българският президент е 4 години“, „Човекът и обществото“, 4 клас, изд. „Анубис“ „Освобождението на България е излишно, защото трябва да се отделят пари за армия и се забелязва рязък спад на стопанския живот, например драстичното намаляване на козите”, изд.

„Червената къща“ „Кон излезе на ливада, вдъхна въздух и умря. Възкачи се на небето и какво ли не видя. Две кебапчета крилати Пазят рая с автомати“ – Учебник по музика, 5 клас, изд. „Просвета“

Автор: Ирина Абаджиева, фб

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате: