Проф. Дж. Ремуци: Как да победим К-19 без болница? Капки, компреси, никакви хапове под 38,5 градуса температура

Можете да споделите с приятели от тук:

Директорът на италианския Института за фармацевтични изследвания Марио Негри – проф. Джузепе Ремуци публикува в научно издание и разказа в най-авторитетното предаване на държавната телевизия РАИ 1 Порта-а-порта своя метод за лечение на коронавирус-19, така че да не се стига до хоспитализации.

 

 

 

Той е разработен, заедно с друго светило – проф. Сутер. Темата е много важна поради новото претоварване на болниците с инфектирани, като и у нас, и в Италия. Над 50%, често и над 70 на сто от тях биха могли да се лекуват в домашни условия.

 

Това е днешният ни лайфхак, по-важен, по-актуален, по-ценен от всякога, за да гарантираме физическото и психическото си здраве и имунитета в пандемия насред преходен сезон!

 

Най-важната препоръка на Ремуци, която огромната част от хората пренебрегват, е много проста.

 

 

За да не стигнете до болница и до наистина тежка форма на коронавирус, която в някои случаи крие и опасност за живота, още от първия момент, в който усетите грипоподобен симптом, вземете мерки.

 

 

 

Ако ви протече носът, и без да знаете, да се чудите или да се тествате дали е настинка (много от хремите ни днес са коронавируси от предишните вълни през последните 6 десетилетия от появата им) или е коронавирус19, просто вземете капки. Не пестете от тях, за да имат ефект, и сериозно противогрипно.  Така е много възможно да убиете вируса преди да се е развил.

 

МНОГО ВАЖНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НЕ САМО ОТ РЕМУЦИ, НО И ОТ ДРУГИ ИТАЛИАНСКИ ПРОФЕСОРИ:
НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА СВАЛЯТЕ ТЕМПЕРАТУРАТА, ПРЕДИ ДА Е СТИГНАЛА ДО И НАД 38,5 ГРАДУСА.
С ТОВА ЩЕ ПОПРЕЧИТЕ НА ЕСТЕСТВЕНАТА ИМУННА ЗАЩИТА НА ОРГАНИЗМА И ЩЕ СИ НАВРЕДИТЕ.

 

АНТИФИБРИЛИ КАТО ПАРАЦЕТАМОЛ И СЪДЪРЖАЩИТЕ ГО МЕДИКАМЕНТИ СЕ ВЗЕМАТ ЧАК СЛЕД ТОВА!

 

ПРОФЕСОРИТЕ ПРЕПОРЪЧВАТ ЗА СВАЛЯНЕ НА ТЕМПЕРАТУРА ПРЕДИ ТОВА ПАМУЧНИ КОМПРЕСИ, НАПОЕНИ СЪС СПИРТ/АЛКОХОЛ, КАКТО НИ ЛЕКУВАХА БАБИТЕ.

 

 


ТОВА Е МНОГО ВАЖНО, ЗАЩОТО ПОМАГА И НА МОЗЪКА ДА УСПОКОИ РАБОТАТА СИ, А НА ПСИХИКАТА ДА НЕ ИЗПАДА В СТРАХ И ДА НЕ ПРОИЗВЕЖДА УСКОРЕНО СТРЕСОВ ХОРМОН, КОЕТО РЯЗКО И ДО 90% СВАЛЯ ЕСТЕСТВЕНИЯ ИМУНИТЕТ.

 

Данните, на които стъпва проф. Ремуци, показват, че вирусът се развива симптомно от втория до седмия ден, когато вече заразността пада, но са засегнати и други органи.

 

Какво обаче правят много от нас – чакат три-четири-пет-шест дни, за да се убедят какво им е. А после се хвърлят да се тестват, при положение, че опашките за проби и градският транспорт, с който стигаме до поликлиниките, лабораториите, болниците са най-големите развъдници на вируса.

 

 

 

И да не сте го хванали дотогава, ще го придобиете с почти 100% сигурност. След това отново се подлагат на опасната среда на следващия ден, за да си вземат резултатите.

 

 

 

Междувременно минават на опашки в аптеките, обядват в заведенията, заразяват наред всички в офиса, защото без позитивен тест – няма болничен.

 

Профилактичното вземане на мънички дози противогрипни, дори нищо да ви няма, в пиков етап на коронавируса19 се препоръчва също от лекарите за онези, които нямат проблеми със стомаха и отделителната система.

 

19 минути

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате: