Протестиращ се изпика върху Българското знаме… Това ли са умните и красивите?

Можете да споделите с приятели от тук:

Протестиращ засне видеоклип, на който уринира върху българския трибагреник. Мъжът, който се казва Михаил Михайлов и е от Стара Загора, заявява, че за него това е символичен знак на протест срещу нередностите в страната, пише Труд бг. (През 2018 г. Михайлов също се изгаври с българския флаг, след като го запали пред Съдебната палата в София. Той бе арестуван и подведен под наказателна отговорност за престъпление против Републиката и хулиганство, извършено на публично място с изключителен цинизъм и дързост – бел. ред.)

„Хвърлих един парцал, бял, зелен и червен, който прилича на българското знаме, и го омочах. Гнус ме е, не искам да имам нищо общо с тази клоака, срам ме е, че съм български гражданин. Тук властват изроди“, заявява Михайлов в специално записано видеообръщение. „Става дума за нещо много важно – България се превърна в клоаката на ЕС и на цяла Европа. Дори Косово, Албания, Босна и Херцеговина – те са пред нас. В България няма свобода, има Живковски тоталитаризъм.

 

В България няма справедливост, има съдебен фашизъм. Няма и морал, не може стотици хиляди, милиони души да ти искат оставката, а ти да се правиш, че нищо няма“, убеден е той. В знак на своя срам, той планира утре да подаде молба за отказ от българско гражданство. „Ако не ме арестуват дотогава. Надявам се да ме последвате, много хора да идем в Министерство на правосъдието, не можем да бъдем граждани на тази държава“, зове той.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате: