Преди да бъде убита от ревнив младеж в България англичанката Роуз написала: Радвам се от живота

Можете да споделите с приятели от тук:

„Радвам се на живота – просто правя това, което искам да правя, когато искам да го правя или изобщо не правя абсолютно нищо, ако така се чувствам – и се чувствам страхотно!“. Това е последната публикация на англичанката в LinkedIn, пише британският Дейли мейл.

България за пореден път се доказа като лидер по битови убийства и е едно от малкото страни, които отказаха да подпишат Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие т.нар. Истанбулска конвенция.

От семейството на Тина Роуз, която бе убита по особено жесток начин от 26-годишния си любовник във великотърновското Ново село, споделят, че са съкрушени от смъртта й.

Те разбрали за трагедията няколко дни след убийството. В момента нейният баща Тони урежда документите си, за да може да пътува до България и да уреди репатрирането на тялото, пише „Дейли мейл“.

Англичанката е била омъжена, но преди години още се развежда с мъжа си, разкриват още нейните близки.

Тина Роуз Ейр се премества в България, защото искала да живее на спокойствие, районът около Велико Търново я впечатлявал най-много.

Англичанката има успешна 17-годишна кариера, работейки в най-добрата международна адвокатска кантора Clifford Chance и работата я отвежда до нов живот в Хонконг.

Но след пенсионирането си тя избра напълно контрастен начин на живот и се мести в България в края на 2017 г.
Твърди, че сбъдва мечтата си да заживее на спокойствие и да има ферма.

В последната си публикация в LinkedIn тя пише: „Радвам се на живота – просто правя това, което искам да правя, когато искам да го правя или изобщо не правя абсолютно нищо, ако така се чувствам – и се чувствам страхотно!“

При огледа се оказало, че младият мъж убил чужденката с лопата, след което се приготвил да заровил трупа.

В момента убиецът на англичанката – Денислав Р. е в ареста. Той обяснил, че е изгубил самообладание, докато двамата се карали от ревност. Разярен, той грабнал лопата и започнал да удря с нея Тина Роуз, докато тя не умряла.
После опитал да й изкопае гроб, но бил арестуван.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате: