Пореден трус в ефира на bTV: Мария Игнатова аут от телевизията

Можете да споделите с приятели от тук:

Мария Игнатова преживява последните си дни като водеща на „Папараци – ново 20!“ по Би Ти Ви. До броени дни блондинката отново остава без работа, а причината е краят на телевизионния таблоид. През май ще бъдат излъчени последните издания на култовото предаване.

Шоуто, което се задържа на малкия екран цели 8 сезона, като безспорно най-силните от тях бяха по времето на Николета Лозанова, спира окончателно.
Любопитен факт за новия мъж на Мария Игнатова впечатли феновете (Снимка)

Свалянето на „Папараци“ е част от чисто новата програмна схема, която в Би Ти Ви планират за идната есен. Новото ръководството на медията вече загатна, че подготвя големи промени сред продукциите, като анонсира завръщането на „Сървайвър“.
Димитър Рачков тръгва на турне със „Забраненото шоу“

На обратния полюс пък е актьорът Димитър Рачков, който ще се посвети на това да забавлява хората на живо в различни градове из страната. Това ще се случи през лятото, когато вероятно актьорът ще има почивка от излъчването на 2-часовото предаване в телевизионния ефир. Към момента звездата от „Голата истина за група „Жигули“ планира да представи „Забраненото шоу на Рачков“ в три града. Във всеки от тях ще излезе на сцената обаче в два поредни дни.

Турнето му започва от Пловдив, където актьорът ще изнесе програмата си на 16 и 17 юни. Мястото на срещата му с публиката е Античният театър, а пропуските се котират на цени между 25 и 45 лв. Седмица по-късно (22 и 23 юни) Рачков ще е във Велико Търново, където ще се поклони в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“. Последни към момента ще го видят феновете му във Варна. Пред тях комедийната звезда ще излезе на 25 и 26 юни, като мястото е Дворецът на културата и спорта.

„Има събития, които не са за изпускане и си заслужават! Искаш да научиш повече за „кухнята“ на нишката, която ни свързва със света около нас – телевизията? Готов ли си за много забавление и отговори? Димитър Рачков ще те въведе в света на ефира!“, анонсират организаторите.
Жените от клана Халваджиян и Мария Игнатова: Като 4 различни капки вода

Самият актьор също обяви за обиколката си. “Едно е сигурно обаче – това лято идвам при вас в Пловдив, Велико Търново и Варна със Забраненото шоу на Рачков. Абе, друго си е да се видим… на живо!“, не скри ентусиазма си Рачков.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате: