Култова инспекция на Борисов на АМ Тракия, млад работник от Пловдив му скри шапката

Можете да споделите с приятели от тук:

Премиерът Бойко Борисов днес отново е на инспекция заедно със заместник-министъра на регионалното развитие Николай Нанков.

“Събота, неделя. Извънреден труд. Става прекрасно”, констатира премиерът на автомагистрала “Тракия”. Борисов разговаря с млад работник, който каза, че харесва и е избрал работата си, защото му доставя удоволствие да прави нещо, което остава.

“Ако имахме сега ордени за герой на труда, сега и ти щеше да имаш. Радвам се, че всичко е ново – банкети, мантинели, асфалтът е проверен”, отчете примерът, а работникът му каза, че се подписва за качеството на ремонта и му благодари, че се плаща редовно, включително за извънреден труд и затова работят без проблем и събота, и неделя.

После Борисов разговаря и с друг млад работник, на 23 години от Пловдив, който управлява багер и е водач на строителни машини. Той отчете, че новата отсечка на магистрала “Тракия” ще е най-хубавата за каране.

Борисов обяви и голямата новина, че до седмица трасето ще е готово и магистралата ще е напълно отворена още за пролетния сезон. “Много работа се отхвърли, копаха чак до долу и всичко се направи на ново, за да има гаранции, че е качествено. Мантинелите също са нови, всичко е ново”, каза Борисов.

Работникът пък разкри пред премиера, че пътя става “от добре по-добре”. Служителят бе оператор на тежка машина, с която се почиства асфалтът на пътя. Той обаче сподели пред премиера, че мечтата му е да кара камион.

“Запомни го това момче. Толкова си обича камиона, че като изкара книжка, заслужава да му го дадете. Иска развитие”, отвърна пък премиера.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате: