Как да вкараш в норма кръвната захар с 1 варено яйце

Можете да споделите с приятели от тук:

Нивата на кръвната захар са един от най-важните кръвни показатели, по който лекарите се ориентират за наличието на такова опасно състояние като диабета .

Нивата на кръвната захар в тялото ни се покачват всеки път, когато се храним, особено ако човек страда от диабет тип 2 или пък е резистентен към инсулина. Не е лесно да се контролират нивата на кръвната захар, особено без употребата на инсулинови инжекции и медикаменти.

Отнема седмици, докато човек с диабет се научи кои храни може да яде и кои не, а междувременно нивата на кръвната му захар претърпяват резки скокове и спадове.

Високата кръвна захар за продължителен период от време се свързва с такива опасни състояния като високо кръвно налягане, болест на сърцето, нарушения в зрението, нарушения във функцията на бъбреците.

За щастие е възможно да се контролират нивата на захарта в кръвта по естествен път, благодарение на някои храни. Днес ще ви представим едно такова народно лекарство срещу диабет .

лек срещу диабет

Ще ви трябват:

ябълков оцет
вода
твърдо сварено яйце

Яйцето е чудесна храна за диабетици, защото е богато на протеини. Те предизвикват чувството на ситост без да покачват нивата на захарта. Протеинът забавя храносмилателната система и усвояването на глюкозата от тялото – идеално за диабетици. Ябълковият оцет прави тялото по-чувствително към инсулина и пречи на тялото да повишава нивата на захарта прекалено бързо.

твърдосварено яйце

Как се прави:

Сварете едно яйце следобед и го обелете. Набодете яйцето 2-3 пъти с клечка за зъби. Сложете яйцето в буркан и напълнете с оцет, колкото да покрие повърхността на яйцето. Затворете плътно буркана и го поставете в хладилник за 1 нощ. На следващата сутрин изпийте на гладно чаша топла вода и изяжте яйцето.

Повтаряйте процедурата всеки ден. Скоро ще забележите, че нивата на кръвната ви захар са се подобрили и стабилизирали.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате: