Динко от Ямбол ядоса Николаос Цитиридис в национален ефир и стана лошо

Можете да споделите с приятели от тук:

Водещият на вечерното шоу по bTV Николаос Цитиридис бе на косъм да изгони свой гост от студиото за пръв път. Гологлавият шоумен за първи път си изпусна видно нервите и не можа да скрие яда си по време на снимките на шоуто. От релси успя да го изкара ловецът на емигранти Динков Вълев, който бе дошъл за участие в словесен сблъсък с творческия директор Мартин Димитров на тема патриотизъм, пише Флагман.

В типичния си арогантен и циничен стил Динко Вълев започна да обяснява, че за да си истински патриот, трябва да си мъжкар, а не „мека китка“. „Първо, ти няма как да си „мека китка“ и в същото време да отрежеш колана на колата, която всеки момент може да гръмне“, подхвана Динко, натъртвайки за свой личен героизъм. И подчерта ясно: „Меките китки аз изобщо не мога да ги трая“.

Това подразни водещия, който му припомни: „В това предаване и в ефира на bTV хомофобия не трябва и не бива да има. То не е до възпитание. То е до възприемане и разбиране как функционира света“.

Динко обаче продължи да настоява, че хомосексуалистите са неприятни хора и не обичат България. „Вие затова обърнахте света с краката нагоре. Този трябва да обича п*далите, другия трябва да обича другите…“, изцепи се Вълев, което тотално вбеси Цитиридис.

„Стига хомофобия!!! Защо не мога да те изгоня, когато трябва“, му извика водещият и се хвана за главата.

Николаос явно се е почувствал и лично засегнат от разбиранията на Динко за патриотизъм, тъй като той самият е наполовина грък. Неслучайно накрая го попита може ли един грък да обича България, на което Динко отговори положително и добави, че самият той има много приятели гърци. „Щом имаш приятели гърци, значи със сигурност имаш и приятели хомосексуалисти“, опита се да го обърне на шега Цитиридис и да разведри атмосферата.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате: